Kuća sa okućnicom – Pofalići

Detalji

NEKRETNINE KARMELA oglašavaju prodaju kuće sa okućnicom u ulici Humska na Pofalićima, općina Novo Sarajevo, ukupne površine 330 m2, od čega su gabariti stambene zgrade površine 64m2, a spratnost objekta P1po. Korisna površina stambenog prostora je 90m2, a oko objekta se nalaze pomoćni objekti – ljetna kuhinja i drvarnica.

Prilaz predmetnoj nekretnini je asfaltni. Stambeni objekat je upisan u Zemljišne knjige i katastarski op., što znači da posjeduje urbanističku, građevinsku i potrebnu dozvolu. Parcela posjeduje kompletnu infrastrukturu (gradski vodovod, priključak struje, telefon). Dvorište je ograđeno i osunčano.

Dispozicije prostorija

Prizemlje objekta:

Dvosoban stan

– hodnik

– radni dio kuhinje

– kupatilo i toalet

– dnevna soba

– spavaća soba

– garaža

I sprat

– vanjsko stepenište

– dnevna soba

– hodnik

– dnevna soba

– radni dio kuhinje

– spavaća soba

– toalet

– ostava

– potkrovlje

LOKACIJA

Objekat se nalazi u naselju Pofalići i to u donjem dijelu ulice Humska, nadomak Fabrike duhana Sarajevo. Lokacija je povezana sa ulicom Drinska, Hamdije Čemerlića i Put života koje karakteriše visoka gradnja stambenih i poslovnih objekata. U neposrednoj blizini je javni gradski prijevoz i sadržaji bitni za ugodan život pojedinca I porodice.

STANDARD

Grijanje je centralno plinsko. Na podovima u prostorijama je parket. Vanjska i unutrašnja stolarija je drvena. U kupatilu su keramičke pločice. Stambeni prostor t.j. njegov dvorišni dio je ograđen metalnom ogradom i posjeduje garažu. Iznad garaže je terasa.

Kuća predstavlja potencijalnu investicijsku priliku zbog svoje privilegirane lokacije u urbanom dijelu grada sa istovremenom diskrecijom.

Za više informacija kontaktirajte nas na broj: 061 / 926 – 069

Agencija za poslovanje nekretninama KARMELA

Azize Šaćirbegović bb (PC Robot General I kat)

061 926 069 Vl. Karmela Lopin licencirani agent posredovanja

VAŠ KOMPAS U SVIJETU NEKRETNINA!

  • ID: 17334
  • Objavljeno: 31 Oktobra, 2023
  • Last Update: 2 Novembra, 2023
  • Pregleda: 206