Kuća sa građevinskom parcelom – Pazarić

Detalji

NEKRETNINE KARMELA oglašavaju prodaju kuće sa okućnicom koja se nalazi u ulici Karaosmanovići, naselje Pazarić, općina Hadžići. Kuća se sastoji od prizemlja i sprata, ukupne korisne površine 120 m2.

Dispozicija prostorija

Prizemlje
– hodnik
– dnevni boravak
– ostava

I sprat
– predulaz
– hodnik
– dnevni boravak
– radni dio kuhinje i trpezarija
– spavaća soba 2x
– ostava
– kupatilo i toalet

Predmetna nekretnina u prizemlju posjeduje drvarnicu i ostavu površine cca 12 m2. Objekat se nalazi na parceli od 1100 m2. Predmetna nekretnina posjeduje ogradu i okružena je dvorišnim prostorom sa mnogo zelenila. Na parceli se nalazi nekoliko vrsta stabala voća (kruške, jabuke, orah, šljive i dr.). Pomenuta lokacija posjeduje električnu energiju, vodu, gradsku kanalizaciju. Također, stambeni objekat posjeduju urbanističku, građevinsku i upotrebnu dozvolu.

LOKACIJA
Stambeni objekat je smješten u ulici Karaosmanovići, naselje Pazarić, i nalazi se na mirnoj lokaciji udaljen od gradske gužve, a odlično povezan sa putem M17 Sarajevo – Mostar.

Nedaleko od predmetne nekretnine nalazi se magistralni put, džamija „Pazarić“, Osnovna škola „9 maj“, pošta, banka, apoteka,  Amko komerc, pekara,  supermarketi, i  drugi ugostiteljski objekti. Centralni dio Općine Hadžići udaljen je 9 km, Tarčin Forest Resort & Spa udaljenost je cca 5 minuta, udaljenost od autoputa cca 10 minuta, centar Sarajeva cca 25 minuta, aerodrom u Sarajevu cca 15 minuta.

STANDARD
Nekretnina je istočno – zapadne orjentacije i osvijetljena je tokom čitavog dana. Vanjska stolarija je PVC, a unutrašnja stolarija je drvena. Grijanje je čvrsto gorivo.

Pristup parceli je omogućen sa asfaltirane pristupne ceste sa uličnom rasvjetom  i nekretnina je okružena sa mnogo zelenila i prirodnog ambijenta što omogućava boravak u potpunoj privatnosti za buduće vlasnike. Na objektu je promijenjen kompletan krov, oluci, fasada objekta sa izolacijom, kulir.

Posjed je okružen sa 12 tuj-a (zimzeleno ukrasno drveće) što pruža izuzetan ambijent za boravak na predmetnoj nekretnini. Kuća posjeduje i trotoare koji obezbjeđuju ivicu posjeda.

Agencija za poslovanje nekretninama KARMELA
Agencija je registrovani posrednik broj 07/2022
Azize Šaćirbegović bb (PC Robot General I kat)
061 926 069 Karmela Lopin licencirani agent posredovanja

VAŠ KOMPAS U SVIJETU NEKRETNINA!

  • ID: 16400
  • Objavljeno: 26 Augusta, 2023
  • Last Update: 5 Januara, 2024
  • Pregleda: 102