Kuća u centru Hrasnice (stambeno-poslovni objekat)

Detalji

NEKRETNINE KARMELA oglašavaju prodaju kuće – stambeno-poslovnog objekta koji se nalazi u centralnom dijelu Hrasnice, općina Ilidža. Stambeni objekat se sastoji od dva poslovna prostora, i dva stana, a pozicioniran je uz glavnu saobraćajnicu. Prizemlje stambenog objekta je BGP 116m2, I etaža je 87m2, dok je II etaža površine 57m2. Stambeno poslovni objekat posjeduje cca 200m2 korisnog prostora.

DISPOZICIJA PROSTORIJA:
dva poslovna prostora
dva toaleta

I etaža
unutrašnje stepenište (betonska gazišta)
hodnik
dnevni boravak
radni dio kuhinje
soba x3
kupatilo i toalet

II etaža
unutrašnje stepenište drvo
dnevni boravak
kuhinja
kupatilo i toalet
soba

LOKACIJA: Stambeno-poslovni objekat se nalazi uz glavnu saobraćajnicu okružen raznovrsnim sadržajima kao što su vrtić, osnovna škola, javna ustanova za kulturu sport i rekreaciju “Hrasnica”, ambulanta, taxi štand, Mercator, Apoteke Sarajevo, buregdžinica, ugostiteljski objekti i javni gradski prijevoz.

STANDARD: U poslovnim prostorima je zastupljena keramika, a stolarija je drvena. Unutrašnje stepepenice su beton i keramika, unutrašnja i vanjska stolarija je drvena, a na podovima je pretežno laminat, brodski pod i keramika. Ovaj stambeno poslovni prostor je potrebno adaptirati u smislu enterijera, ali u isto vrijeme predstavlja odličan potencijal za investiciju zbog svoje lokacije i sadržaja (poslovni i stambeni dio).

  • ID: 17077
  • Objavljeno: 7 Oktobra, 2023
  • Last Update: 8 Januara, 2024
  • Pregleda: 170