Kuća sa okućnicom – Busovača

Detalji

NEKRETNINE KARMELA nude na prodaju kuću sa okućnicom u centru Busovače, ukupne površine 630m2, od čega su gabariti stambenog objekta 79m2.

LOKACIJA
Predmetna nekretnina se nalazi u strogom centru Busovače, smještena između katoličke crkve i džamije, u izuzetno mirnom dijelu, zaklonjenom od prometnice i buke. No, treba napomenuti da su u blizini svi bitni sadržaji kao što su Osnovna škola Busovača, Srednja škola Busovača, Osnovna glazbena škola “Jakova Gotovca” Busovača, ABF Busovača Centar za edukaciju, apoteka, saloni ljepote, pekara, pošta, kino, ugostiteljski objekti, Javna ustanova Centar za socijalni rad, banka, Policijska stanica Busovača, MUP SBK, Autobusni kolodvor Busovača.

STANDARD
Prilaz predmetnoj nekretnini je s glavnog asfaltnog puta. Okućnica obuhvata prostrano dvorište s većom baštom. Sastoji se od kuće prizemnice i odvojenog dodatnog objekta koje je potrebno obnoviti – ljetne kuhinje, garaže, bašte i prilaza za nekoliko automobila. Do nekretnine se nalazi stara bosanska kuća koju je Komisija za očuvanje nacionalnih spomenika proglasila biserom historije.

Za dodatne informacije i pregled nekretnine, budite slobodni da nas kontaktirate.

Agencija za poslovanje nekretninama KARMELA
Agencija je registrovani posrednik broj 07/2022
Azize Šaćirbegović bb (PC Robot General I kat)
061 926 069 Karmela Lopin licencirani agent posredovanja
VAŠ KOMPAS U SVIJETU NEKRETNINA!

  • ID: 17901
  • Objavljeno: 3 Januara, 2024
  • Last Update: 3 Januara, 2024
  • Pregleda: 364