Kuća – Otes, Ilidža

Detalji

NEKRETNINE KARMELA oglašavaju prodaju kuće sa okućnicom koja se nalazi u ulici Oteška, Otes, općina Ilidža. Kuća se sastoji od prizemlja, sprata i visokog potkrovlja, ukupne korisne površine Pneto=229m2. Objekat se nalazi na parceli od 336m2. Gabariti objekta su 10mx9,5m.

Nekretnini se može pristupiti iz pravca Stupa i Otesa, a prilaz stambenom objektu je asfaltni iz ulice Oteška. Predmetna nekretnina je ograđena kovanom ogradom, a okružena je dvorišnim prostorom i zelenilom. Stambeni objekat se sastoji od, po strukturi, 3 sobna stana ccca 80m2. Stambenom prostoru na prizemlju se pristupa iz dvorišnog dijela, a sa bočnog dijela objekta pristupa se 1. spratu koji je unutrašnjim stepenicama objekta – stubište povezan sa stanom na visokom potkrovlju.

Stambeni prostor je potpuno nov, namješten i odmah useljiv. Namještaj kojim su opremljeni enterijeri dva stana ove nekretnine uračunati su u traženu cijenu kuće. Svi priključci za režijske troškove su odvojeni.

LOKACIJA
Stambeni objekat je smješten u ulici Oteška, Otes, na lokaciji koja obezbjeđuje dobru komunikaciju sa Otesom, Pejtonom, Ilidžom, Stupom, a nedaleko od predmetne nekretnine nalazi se i javni gradski prijevoz kao veza sa centralnim dijelovima grada Sarajeva. U blizini se nalaze objekti različite namjene i važni sadržaji za ugodan život.

STANDARD
Vanjska stolarija PVC, na stolariji postavljene vanjske žaluzine, na podovima u sobama parket i tarket. Kuhinja u prizemlju “Marles”. Na prvoj etaži kuhinja također visokog kvaliteta rađena po mjeri. Podne obloge u radnom dijelu kuhinje i hodniku su keramičke. Grijanje etažno plinsko. Klima uređaji također upotpunjuju standard enterijera.
Radni dio kuhinje je odvojen pregradom u vidu šanka od trpezarije i dnevnog boravka.

DISPOZICIJA PROSTORIJA

Etaža Prizemlje
Hodnik
Dnevni boravak
Kuhinja radni dio
Spavaca soba x 2
Kupatilo i toalet
Ostava
Kompletno namješten

I Etaža-zaseban ulaz (vanjsko pristupno stepenište sa bočne fasade)
Hodnik
Dnevni boravak
Kuhinja radni dio
Spavaca soba x 2
Kupatilo i toalet
Ostava
Balkon
Kompletno namješten stambeni prostor

Visoko potkrovlje
Hodnik
Dnevni boravak
Kuhinja radni dio
Spavaća soba x 2
Kupatilo i toalet
Ostava
Balkon

Agencija za poslovanje nekretninama KARMELA
Agencija je registrovani posrednik broj 07/2022
Azize Šaćirbegović bb (PC Robot General I kat)
061 926 069 Karmela Lopin licencirani agent posredovanja

VAŠ KOMPAS U SVIJETU NEKRETNINA!

  • ID: 16197
  • Objavljeno: 13 Augusta, 2023
  • Last Update: 4 Januara, 2024
  • Pregleda: 195