Trosoban stan – Vareš – Općina Vareš

97.800 KM

Detalji

NEKRETNINE KARMELA oglašavaju prodaju stana po strukturi trosobnog stana, površine 71 m2, u ulici Majdanska, naselje Vareš, općina Vareš. Predmetna nekretnina se nalazi na I spratu stambenog objekta.

Dispozicija prostorija:

–      Hodnik

–      Dnevni boravak

–     Spavaća soba 2x

–     Degažman

–      Radni dio kuhinje

–      Trpezarija

–      Kupatilo i toalet

–     Ostava

–     Balkon cca 5 m2

LOKACIJA

Stan se nalazi na I spratu stambenog objekta u ulici Majdanska, naselje Vareš, općina Vareš. Nedaleko od predmetne nekretnine nalazi se javni gradski prevoz (autobusko stajalište), ugostiteljski objekti, benzinska puma “Energopetrol”, PERO Vareš (prodavnica građevinskog materijala), Veterinarska stanica Vareš, Stadion Vareš Majdan, JU OŠ “Vareš Majdan”, pošta, Profi Tex d.o.o. Vareš, Mes Var Liv d.o.o., autopraonica kao i drugi sadržaji koji odlikuju ovu lokaciju.

Lokacija je odlično povezana sa ostalim dijelovima naselja, tako da je glavna jezgra Vareša udaljena cca 10 minuta šetnje od stambenog objekta. Ispred zgrade se nalazi javni parking prostor za stanare zgrade.

STANDARD

Grijanje u stanu je centralno – gradsko. Na podovima u dnevnoj sobi, spavaćim sobama, trpezariji postavljen je parket, a u hodniku, kupatilu i toaletu, radnom dijelu kuhinje, ostavi, degažmanu postavljene su keramičke pločice Vanjska i unutrašnja stolarija je drvena. Internet. Interfon. Kablovska tv. Ulazna vrata su blindirana.

Nekretnina je idealna investicija koja bi kroz dugoročni najam obezbjedila kvalitetan povrat uloženih sredstava budućim vlasnicima, posebno zbog projekta rudarenja u Varešu od strane kompanije “Easter Mining” kojim će Vareš ponovo oživjeti, čime će se pokrenuti industrija, poboljšati obrazovanje i proširiti kapacitet stambenih objekata.

Nekretnina posjeduje podrumske prostiruje u suterenskom dijelu zgrade površine cca 3 m2.

Agencija za poslovanje nekretninama KARMELA

Agencija je registrovani posrednik broj 07/2022

Azize Šaćirbegović bb ( PC Robot General I kat)

061 926 069 Karmela Lopin licencirani agent posredovanja

VAŠ KOMPAS U SVIJETU NEKRETNINA!

  • ID: 15626
  • Objavljeno: 4 Maja, 2023
  • Last Update: 5 Maja, 2023
  • Pregleda: 330