Trosoban stan Novo Sarajevo

Detalji

NEKRETNINE KARMELA oglašavaju prodaju stana po strukturi trosoban a nalazi se u ulici Zmaja od Bosne, općina Novo Sarajevo.Stambeni prostor je smješten na 6. spratu stambenog objekta koji posjeduje lift a površina stana je 72m2. Nekretnina je dvostrano orjentisana, posjeduje dvije ustakljene lođe.

 Dispozicija prostorija:

– hodnik

– radni dio kuhinje i trpezarija

– dnevni boravak

– spavaca soba x2

– kupatilo 

– toalet odvojen fizički

– komforna ustakljena lođa 2

 LOKACIJA:

Stambeni objekat je pozicioniran u ulici Zmaja od Bosne a pogled iz stana je otvoren prema glavnoj saobraćajnici (takođe Zmaja od Bosne) koja spaja ulicu Maršala Tita i Hisetu u naselju Marijin Dvor na istoku do Bulevara Meše Selimovića i naselja Dolac Malta na zapadu Sarajeva. U neposrednoj blizini predmetne nekretnine nalaze se različiti sadržaji kao što su Srednja ekonomska škola, NLB banka,Raiffaisen bank dd BIH , IMPORTANE centar, PU Novo Sarajevo,škola, vrtić, vjerski i drugi objekti , a blizina javnog gradskog prevoza čini ovu lokaciju dobrim izborom za potencijalnog kupca.

STANDARD:

Stan se nalazi u objektu koji je okružen sa dva javna parkinga, parkom i zelenilom kao i raznosvrsnim sadržajima. U stanu je centralno grijanje. Ulazna vrata su blindirana. Zgrada posjeduje lift, interfon i videonadzor.

Ova nekretnina ima poseban potencijal za promjenu strukture u četverosoban stan zbog komfora koji pruža obzirom da je dvostrano orjetisana sa velikim prostorijama, degažmanom i hodnikom , odvojenim kuatilom i toaletom i dvije ustakljene lođe pa sve ovo budućem kupcu daje mogućnost da prostor prilagodi svojim potrebama.

 

Agencija za poslovanje nekretninama KARMELA

Agencija je registrovani posrednik broj 07/2022

Azize Šaćirbegović bb (PC Robot General I kat)

061 926 069 Karmela Lopin licencirani agent posredovanja

VAŠ KOMPAS U SVIJETU NEKRETNINA!

  • ID: 18487
  • Objavljeno: 24 Februara, 2024
  • Last Update: 24 Februara, 2024
  • Pregleda: 315