NOVOGRADNJA – DVOSOBAN STAN – ILIDŽA

Po dogovoru

Detalji

NEKRETNINE KARMELA oglašavaju prodaju stanova i poslovnih prostora u stambeno – poslovnom kompleksu SARAJEVO WAVES 4, koji se nalazi na lokaciji Otes, ulica Barska , općina Ilidža. Projekat je koncipiran kao urbana oaza okružena zelenilom, dok su objekti modernističkog stila u kojima budući korisnici i vlasnici dobijaju raznovrsne benefite.

Cjelokupni kompleks se nalazi u najljepšem dijelu Ilidže koji je okružen sa mnogo zelenih površina te svega 10 minuta od Vrela Bosne.Terase stambeno – poslovnih zgrada imaju odličan pogled na rijeku i Olimpijske planine Bjelašnica i Igman, a udaljenost od aerodroma je 5 minuta vozilom, dok je centralni dio grada udaljen svega 20 minuta voznje.

Odlična pozicija stambeno – poslovnih zgrada nudi moderan kvalitet života u prirodnom i atraktivnom okruženju. Cijeli kompleks je prepoznatljiv po specifičnim – valovitim balkonima a objekat je građen u modernističkom stilu dok su za gradnju korišteni najkvalitetniji materijali.

Objekat Sarajevo Waves 4 će u konačnici raspolagati sa 82 stambene jedinice površine od 55 m2 do 125 m2 pozicionirane na 7 spratova i 10 poslovnih jedinica, tj. u pitanju su dvije lamele koje će biti spojene u jednu.

Spratnost objekta je: – 1 garažna mjesta, prizemlje: poslovni prostori, stambene jedinice od 1 – 7 sprata.

U lobiju kompleksa nalazi se recepcija, dok se ispred kompleksa nalazi veliki broj parking mjesta za stanare zgrade.

Svaki stan ima fantastičan pogled kako na unutrašnjost kompleksa, tako i na naselje. Stanovi posjeduje velike portale za obilje svjetlosti, kao i velike zajedničke terase sa prekrasnim pogledom na zelene površine. Modernistički stil daje poseban osjećaj komfora za buduće potencijalne klijente.

Projekat je zamišljen sa velikim brojem sadržaja kao što su kafe restoran „Waves“, pekara, igraonica za djecu sa „Amkokomerc“, „Royalt of Bosnia“ , mjenjačnica, renta car, kao i drugi sadržaji potrebni za normalan život porodičnog i poslovnog čovjeka.

Grijanje u kompleksu regulisano je sa sistemom toplotne pumpe koji je inovativni sistem za grijanje i hlađenje prostora, te zagrijavanje tople vode. Sistem se sastoji od vanjske i unutrašnje jedinice sa integrisanim rezervoarom tople vode kapaciteta do 260 litara. Toplotne pumpe imaju energetsku efikasnost što znači minimalno moguće troškove koji će budući korisnik stana izdvajati za grijanje, hlađenje, te zagrijavanje tople vode u stanu. Sistem koji se implementira rezultira manjim računima u iznosu cca 30 – 65 % u usporedbi sa klasičnim sistemima.

Pored energetske efikasnosti, Sarajevo Waves 4 vodi računa i o vizuelnom aspektu mašinskih instalacija u stambenim prostorima. Dnevni boravak, trpezarija i kuhinja su opremljeni sistemom podnog grijanja, kao i osnovnim paketom SMART sistema za buduće vlasnike.

Svi regulacioni uređaji u stambenim jedinicama, od kontrolera toplotne pumpe, ventilokonvektora, te termostata podnog grijanja povezani su na mobilnu aplikaciju pametnog telefona.

Sarajevo Waves 4 je odličan izbor za sve ljubitelje modernog stila življenja da sebi osiguraju životni prostor po mjeri uz mnoštvo pratećih sadržaja.

Dogovorena cijena uključuje:

  • notarske troškove,
  • predbilježbu i uknjižbu stambene jedinice,
  • osnovni paket smart sistema,
  • garažno mjesto za kupljenu stambenu jedinicu,
  • toplotne pumpe za grijanje i hlađenje,
  • te sve priključke koji su potrebni za normalno i bezbjedno funkcionisanje jednog domaćinstva.

Kupovina stana u kompleksu Sarajevo Waves 4 je idealna investicija koja bi kroz dugoročni najam obezbjedila kvalitetan povrat uloženih sredstava budućim vlasnicima.

Za više informacija i dogovor za posjetu stambenog kompleksa kontaktirajte nas na broj telefona naveden u oglasu.

Agencija za poslovanje nekretninama KARMELA

Agencija je registrovani posrednikbroj 07/2022

Azize Šaćirbegović bb ( PC Robot General I kat)

061 926 069 Karmela Lopin licencirani agent posredovanja

VAŠ KOMPAS U SVIJETU NEKRETNINA!

  • ID: 15729
  • Objavljeno: 10 Maja, 2023
  • Last Update: 11 Maja, 2023
  • Pregleda: 149