Trosoban stan za najam – Pejton, Ilidža

Detalji

NEKRETNINE KARMELA oglašavaju iznajmljivanje trosobnog stana, površine 84 m2 u naselju Pejton. Stan je smješten na 3. spratu stambene zgrade u ulici Edhema Eke Džubura.

Dispozicija prostorija:

– hodnik
– degažman
– kuhinja s trpezarijom
– dnevni boravak
– dvije spavaće sobe
– dva kupatila s toaletom

LOKACIJA

Ovaj stan se nalazi na 3. spratu stambene zgrade u naselju Pejton, u ulici Edhema Eke Džubura. Njegova izuzetno atraktivna lokacija pruža brojne privilegije i značajno olakšava svakodnevni život.

U neposrednom okruženju se nalaze Sara Centar, Konzum, Ilidža City Mall, Osnovna Muzička škola Ilidža, Četvrta gimnazija, Srednja tehnička škola grafičkih tehnologija dizajna i multimedije, Prva osnovna škola Ilidža, dječiji vrtić, Dom zdravlja Ilidža, apoteke, Termalna rivijera, autopraonice, benzinske pumpe, trgovine, ugostiteljski objekti, hoteli, saloni ljepote, banke, trgovine, mesnice, kao i brojni drugi relevantni sadržaji.

Ukratko, ova lokacija pruža sve što je potrebno za udoban i kvalitetan život, obuhvatajući raznolike sadržaje koji zadovoljavaju potrebe svih članova porodice.

STANDARD

U stanu je centralno gradsko grijanje, a stolarija je drvena. Unutrašnjost stana karakteriše parket u dnevnom boravku i spavaćim sobama, dok su u hodniku, degažmanu, kupatilima sa toaletom, te u kuhinji sa trpezarijom, keramičke pločice. Stan je prostran, sa širokim prostorijama i otvorenim rasporedom. Također, njegova orijentacija omogućava obilje sunčeve svjetlosti, čineći ga ugodnim prostorom za život.

Sve navedene karakteristike čine ovaj stan ne samo izuzetno udobnim, već i praktičnim domom, savršeno prilagođenim zadovoljenju različitih potreba njegovih stanara.

Ukoliko želite saznati više ili zakazati pregled nekretnine, budite slobodni da nas kontaktirate.

Agencija za poslovanje nekretninama KARMELA
Agencija je registrovani posrednik broj 07/2022
Azize Šaćirbegović bb (PC Robot General I kat)
061 926 069 Karmela Lopin licencirani agent posredovanja
VAŠ KOMPAS U SVIJETU NEKRETNINA!

  • ID: 17848
  • Objavljeno: 31 Decembra, 2023
  • Last Update: 31 Decembra, 2023
  • Pregleda: 103