Trosoban stan – Centar, Sarajevo

Detalji

NEKRETNINE KARMELA oglašavaju prodaju po strukturi trosoban stan, površine 71,65 m2, u ulici Branilaca Šipa, u urbanom i mirnom dijelu grada Sarajeva, općina Centar. Predmetna nekretnina se nalazi na visokom prizemlju u stambenom objektu useljenom 2020 god.

Dispozicija prostorija:

– hodnik
– radni dio kuhinje
– dnevni boravak
– predsoblje(degažman)
– dvije spavaće sobe
– kupatilo i toalet
– pripadajuča podrumska ostava
– balkon

LOKACIJA
U neposrednoj blizini zgrade nalazi se Osnovna škola Šip, vrtić za djecu, dječiji park, džamija, razni trgovački objekti, caffe barovi, pizzerija, frizerski saloni, apoteke, benzinska pumpa, taxi štand, park Betanija i ostali sadržaji karakteristični za ovo naselje. Lokacija nekretnine je u mirnom okruženju, a javni gradski prijevoz ovu lokaciju odlično povezuje sa ostalim dijelovima grada.

STANDARD
Stan se prodaje namješten sa ugradbenim elementima ili po dogovoru sa kupcem. Grijanje je etažno-centralno plin. U sobama je parket, keramičke pločice u kupatilu, predsoblju i na balkonu. Unutrašnja stolarija je drvena, ulazna vrata su blindirana.Stambeni prostor posjeduje priključke za telefon,kablovsku televiziju, internet, klima uređaj. Vanjska stolarija je PVC. Parking koji se nalazi iza zgrade namijenjen je za stanare.

Agencija za poslovanje nekretninama KARMELA
Agencija je registrovani posrednik broj 07/2022
Azize Šaćirbegović bb ( PC Robot General I kat)
061 926 069 Karmela Lopin licencirani agent posredovanja

VAŠ KOMPAS U SVIJETU NEKRETNINA!

  • ID: 16886
  • Objavljeno: 6 Oktobra, 2023
  • Last Update: 4 Januara, 2024
  • Pregleda: 145