Trosoban stan – Hadžići – Općina Hadžići

Po dogovoru

Detalji

NEKRETNINE KARMELA oglašavaju prodaju stana po strukturi trosobnog stana, površine 80 m2, u ulici Hadželi, općina Hadžići. Predmetna nekretnina se nalazi na II spratu  stambenog objekta bez lifta.

Dispozicija prostorija:

–       Hodnik

–       Kupatilo i toalet

–       Dnevni boravak

–      Spavaća soba 2x

–      Radni dio kuhinje i trpezarija

–      Ostava 2x

–       Balkon cca 3 m2

 

LOKACIJA

Stan se nalazi na II spratu stambenog objekta u ulici Hadželi, općina Hadžići. Nedaleko od predmetne nekretnine nalazi se javni gradski prevoz (autobusko stajalište), općina Hadžići, Policijska stanica Hadžići, Osnovna škola “6 mart”, sportski centar, ugostiteljski objekti, supermarket „Bingo“; „Konzum“, „Hoše“, pošta, apoteka, banka, pekara, frizerski saloni, vrtić, benzinska pumpa I drugi sadržaji koji su karakteristični za ovaj dio grada.

Lokacija je odlično povezana sa ostalim dijelovima grada i stambeni objekat se nalazi uz glavnu saobraćajnicu. Predmetna nekretnina je dvostrano orjentirana, a neposredno u blizini stambene zgrade je parking prostor za stanare zgrade.

STANDARD

Nekretnina je generalno renovirana 2021. godine i stambeni prostor je dvostrano orjentiran. Grijanje u stanu je centralno (gradsko). Na podovima u dnevnom boravku, kuhinji, trpezariji, hodniku, spavaćim sobama postavljen je laminat, dok su u kupatilu, toaletu i ostavama postavljene keramičke pločice. Kupatilo je u potpunosti renovirano i promijenjene su vodovodne instalacije i kompletni sanitarni elementi. Takodjer, u stanu su promjenjene elektroinstalacije gdje su postavljeni novi kablovi, utičnice i automatski osigurači. Kuhinja je radjena po mjeri od visokokvalitetnih ugradbenih materijala. Vanjska stolarija je PVC, unutrašnja stolarija je drvena, Ulazna vrata su blindirana. Internet. Interfon. Kablovska tv.

Nekretnina je idealna investicija koja bi kroz dugoročni najam obezbjedila kvalitetan povrat uloženih sredstava budućim vlasnicima.

 

Predmetna nekretnina je generalno renovirana i odmah useljiva!

Agencija za poslovanje nekretninama KARMELA

Agencija je registrovani posrednik broj 07/2022

Azize Šaćirbegović bb ( PC Robot General I kat)

061 926 069 Karmela Lopin licencirani agent posredovanja

VAŠ KOMPAS U SVIJETU NEKRETNINA!

  • ID: 14992
  • Objavljeno: 16 Marta, 2023
  • Last Update: 16 Marta, 2023
  • Pregleda: 232