Zemljište sa odobrenjem za gradnju – Rajlovac

Detalji

NEKRETNINE KARMELA oglašavaju prodaju dvije parcele u sarajevskom naselju Rajlovac, općina Novi Grad, ukupne površine od 820 m2, na kojima se nalaze dva devastirana objekta, čiji su gabariti temelja 78 i 64 m2. Na dijelu jedne parcele dato je odobrenje za gradnju novog objekta, tačnije prvenstvo prava korištenja građevinskog zemljišta.

Predmetna nekretnina je smještena na atraktivnoj lokaciji, obzirom na dobru saobraćajnu povezanost sa ostatkom grada. Istovremeno, okružena je prirodom i zelenilom, te potencijalnom kupcu pruža privatnost i svojevrsnu oazu mira i tišine.

Predmetna parcela ima pristup sa dvije saobraćajnice, i to sa ulice Safeta Zajke i Porodice Prašević.  zasigurno predstavlja dobru investiciju, jer je pogodna za gradnju stambenog objekta. U neposrednoj blizini nalaze se osnovna škola, saloni namještaja, prodavnice, restorani, pekare, starački dom i mnogi drugi sadržaji. Prilaz parceli omogućen je sa glavne ceste, a postoji mogućnost priključka vode, struje i ostalih komunalija.

Za više informacija kontaktirajte nas na broj: 061 / 926 – 069
Agencija za poslovanje nekretninama KARMELA
Azize Šaćirbegović bb ( PC Robot General I kat)
061 926 069 Vl. Karmela Lopin licencirani agent posredovanja

VAŠ KOMPAS U SVIJETU NEKRETNINA!

  • ID: 17229
  • Objavljeno: 16 Oktobra, 2023
  • Last Update: 16 Oktobra, 2023
  • Pregleda: 90