Zemljište sa kućom – Kaćuni – Busovača

Detalji

NEKRETNINE KARMELA oglašavaju prodaju posjeda koji se nalazi u naselju Polje – Kaćuni, nedaleko od centra Busovače, otprilike 5 km. Pristup predmetnoj nekretnini je sa magistralnog puta M5, a od istog je udaljen 50-tak metara. Površina predmetne nekretnine je 30.974 m2, a sastoji se od pašnjaka, šume, livada i voćnjaka. Na posjedu se nalaze 2 kuće koje posjeduju građevinsku dozvolu u ukupnoj površini od 150 m2, i nekoliko pomoćnih objekata kao što je sušnica, drvarnica i ljetna kuhinja.

Parcela ima vlastiti pristup sa magistralnog puta, a sa posjeda se pruža izniman pogled na naselje Polje I glavnu saobraćajnicu. Lokacija je kultivisana raznovrsnim voćkama, a plastenik posjeduje različite kulture povrća. Specifičnost i ljepotu ovoj nekretnini daje činjenica da je Zahorski potok granica bočnog ruba parcele, tako da šum potoka i zvuk prirode obezbjeđuju pozitivnu energiju. Pored potoka ova nekretnina posjeduje i nekoliko izvora pitke vode.

Nedaleko od parcele se nalazi pošta, škola, dom zdravlja, objekti privrednog i industrijskog tipa kao i mnogi drugi sadržaji. Predmetna nekretnina predstavlja potencijal za različite investicije, stočarstvo, poljoprivreda, ugostiteljstvo i drugo. Obzirom na blizinu glavne saobraćajnice, prirodni potencijal i druge različite faktore posjed je investicija koja obećava.

Agencija za poslovanje nekretninama KARMELA
Agencija je registrovani posrednik broj 07/2022
Azize Šaćirbegović bb ( PC Robot General I kat)
061 926 069 Karmela Lopin licencirani agent posredovanja 01-01.1-89/22

VAŠ KOMPAS U SVIJETU NEKRETNINA!

Plan

  • ID: 15927
  • Objavljeno: 15 Juna, 2023
  • Last Update: 5 Januara, 2024
  • Pregleda: 266