Dvosoban stan – Centar – Maršala Tita

Detalji

OPIS NEKRETNINE:

NEKRETNINE KARMELA oglašavaju prodaju po strukturi dvosobnog stana, površine  65 m2, u ulici Maršala Tita, općina Centar. Predmetna nekretnina se nalazi na IV spratu zgrade austrougarske gradnje.

Dispozicija prostorija:

– hodnik

– dnevni boravak

– spavaća soba

– radni dio kuhinje

– kupatilo i toalet

 

LOKACIJA:

Stan se nalazi na IV spratu zgrade austrougarske gradnje izgrađene na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu, ulica Maršala Tita, općina Centar. U neposrednoj blizini nalaze se mnogi sadržaji javni gradski prijevoz (tramvajsko stajalište), spomenik „Vječna vatra“, gradska tržnica „Markale“, hotel „Hecco Deluxe“, veliki broj ugostiteljskih objekata, pijaca „Sirano“, restoran „Nostra Cucina“, Pozorište mladih Sarajevo, Kamerni teatar, Federalna novinska agencija FENA, Centralna banka BiH, obrazovne, zdravstvene i druge institucije. Stambena zgrada je na atraktivnoj lokaciji u centru grada što doprinosti olakšanom obavljanju različitih poslovnih djelatnosti.

STANDARD:

Grijanje u stanu je na struju. Na podovima u dnevnom boravku i spavaćoj sobi postavljen je klasični parket, dok su u hodniku, kuhinji, kupatilu i toaletu postavljene keramičke pločice. Vodovodne i elektroinstalacije su promijenjene. Kuhinja je rađena po mjeri sa novim ugradbenim elementima. Vanjska stolarija je PVC, a unutrašnja stolarija je drvena. Ulazna vrata su blindirana. Kablovska, TV, Internet, Interfon. Priključak za plin.

Predmetna nekretnina je odmah useljiva. S obzirom na svoju poziciju stambeni objekat je idealna investicija koja bi kroz dugoročni najam obezbjedila kvalitetan povrat uloženih sredstava budućim vlasnicima.

 

Stambeni prostor je generalno renoviran i odmah useljiv!

Agencija za poslovanje nekretninama KARMELA

Agencija je registrovani posrednik broj 07/2022

Azize Šaćirbegović bb (PC Robot General I kat)

061 926 069 Karmela Lopin licencirani agent posredovanja

VAŠ KOMPAS U SVIJETU NEKRETNINA!

  • ID: 14673
  • Objavljeno: 24 Februara, 2023
  • Last Update: 28 Oktobra, 2023
  • Pregleda: 211