Poslovni prostor, Novo Sarajevo

Detalji

NEKRETNINE KARMELA oglašavaju prodaju poslovnog prostora koji se nalazi u naselju Hrasno, općina Novo Sarajevo.Predmetna nekretnina je površine 120m2 a dispozicija prostorija je takva da se 5 kancelarija, 2 toaleta i čajna kuhinja nalaze raspoređeni u dvije etaže.Poslovni prostor je upotrebljiv za različite djelatnosti a njegova lokacija omogućava jednostavnu komunikaciju sa drugim dijelovima grada, tačnije sve u skladu sa poslovnim potrebama. Nedaleko od nekretnine nalazi se parking, a poslovni prostor je orjentisan prema parku i zelenilu što radnu atmosferu čini ugodnijom.

Dispozicija prostorija:

Prizemlje
– hodnik i predulaz
– 2 kancelarije
– toalet
-unutrašnje stepenište

I etaža
– 3 kancelarije
– toalet
– čajna kuhinja

LOKACIJA

Poslovni prostor se nalazi u naselju Hrasno na nekoliko koraka od javnog gradskog prevoza, Bosmala, PC Robot-a, Dom a zdravlja Omer Maslić,Raiffeisen bank i mnogih drugih sadržaja.

STANDARD

U poslovnom prostoru je centralno gradsko grijanje, vanjska stolarija je eloksirana. Posjeduje alarmni sistem i klima uređaj.U unutrašnjosti ćete pronaći laminat na podovima kancelarija, dok su u čajnoj kuhinji i toaletima keramičke pločice.

Ukoliko želite saznati više ili zakazati pregled nekretnine, budite slobodni da nas kontaktirate.

Agencija za poslovanje nekretninama KARMELA

Agencija je registrovani posrednik broj 07/2022

Azize Šaćirbegović bb (PC Robot General I kat)

061 926 069 Karmela Lopin licencirani agent posredovanja

VAŠ KOMPAS U SVIJETU NEKRETNINA!

  • ID: 18235
  • Objavljeno: 7 Februara, 2024
  • Last Update: 7 Februara, 2024
  • Pregleda: 122