Poslovni prostor – Marijin Dvor – Centar

Detalji

NEKRETNINE KARMELA oglašavaju prodaju poslovnog prostora koji se nalazi u ulici Halida Kajtaza, naselje Marijin Dvor, općina Centar. Predmetna nekretnina je ukupne površine 37,84 m2 (ZK stanje), faktičko stanje (75 m2).

Poslovni prostor je lociran uz glavnu saobraćajnicu (zgrada Viza za budućnost), na samoj raskrsnici uz ulicu Halida Kajtaza u prizemlju stambenog objekta, te ima pristup odmah sa pomenute saobraćajnice. Prostor posjeduje portale i sastoji se od prizemlja i galerije. Prizemlje se sastoji od dvije odvojene kancelarije, toaleta, dok se galerija sastoji od tri kancelarije i toaleta.

Dispozicija prostorija omogućava razne mogućnosti prilagođavanja prostora za razne poslovne namjene, što predstavlja idealnu investiciju za buduće vlasnike, kako poslovni potencijal u vidu predstavništa firmi, računovodstveni biro, prodajni centri, tako i dugoročan najam.

Pozicija nekretnine omogućava jednostavan pristup do poslovnog prostora i u neposrednoj blizini nalazese mnogobrojni sadržaji kao što su poslovna zgrada „Avaz Twist Tower“, Ambasada Sjedinjenih Američkih Država, Ambasada Kraljevine Saudijske Arabije, Željeznice FBiH, Kampus Univerziteta u Sarajevu, ProCredit Banka, autobusko stajalište, PENNY market ugostiteljski objekti „Zmaj“;  Sarajevo Taxi, hotel Holiday, glavna saobraćajnica i mnogi drugi sadržaji.

U izgradi je Prva transverzala, od raskrsnice ulica Tešanjska i Halida Kajtaza koja će omogućiti kvalitetnu saobraćajnu infrastrukturu što uključuje otvaranje Kantona prema sjevernim i zapadnim izlazima iz grada.

Ispred i okolo zgrade se nalazi parking prostor za lakše korištenje privatnog automobila.

Grijanje je na struju i postoji alternativa na plin.  U prizemlju i galeriji podovi su laminat, a u toaletima postavljene su keramičke pločice. Kablovska. Internet. Klima uređaj.

Agencija za poslovanje nekretninama KARMELA

Agencija je registrovani posrednik broj 07/2022

Azize Šaćirbegović bb ( PC Robot General I kat)

061 926 069 Karmela Lopin licencirani agent posredovanja

VAŠ KOMPAS U SVIJETU NEKRETNINA!

  • ID: 14795
  • Objavljeno: 28 Februara, 2023
  • Last Update: 14 Augusta, 2023
  • Pregleda: 189